Számos családi ház és közintézmény, kertjét, parkját alakítottuk ki, és gondoztuk, és vállalkozásunk azon fáradozik, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson ügyfeleink elégedettsége érdekében. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk az Ön elvárásainak. Büszkék vagyunk megbízhatóságunkra, szorgalmunkra és a versenyképes áron nyújtott kiváló minőségű munkánkra. Ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy kiemelkedő szolgáltatást kínálhassunk Önnek.

Amennyiben Ön is vágyik egy szép és harmóniát sugárzó kertre, és nincs ideje, vagy tapasztalt szakemberek segítségére van szüksége, keresse fel bizalommal csapatunkat. Segítünk Önnek a kerttervezéstől egészen a kivitelezésig, hogy valóra válthassa elképzeléseit.

Hiszünk abban, hogy minden sikeres kivitelezés alapja a megfelelő kommunikáció.

Szolgáltatások

Kertépítés

 

Öntözőrendszer

 

Saját termesztésű dísznövény értékesítés

 

Kertgondozás

 

Gépi Földmunkák

 

Kerti tó

 

Egyéb kertészeti szolgáltatások

 

Füvesítés

 

Bővebben szolgáltatásainkról

Több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a Rosa Hungaria Garden egy olyan csapat, amely szívvel-lélekkel foglalkozik magánszemélyek és közületek kertjeinek tervezésével és kivitelezésével. Az évek során megtanultuk, hogy a kert nem csak növények és kőelemek kombinációja, hanem egy személyes történet, amelyet a tulajdonosaink írnak meg minden egyes virágültetéssel, kerti elrendezéssel és dísznövény ültetéssel.

Minden egyes projektünk egyedi, mert minden egyes ügyfélünk egyedi elképzelésekkel és vágyakkal rendelkezik. Mi pedig azon dolgozunk, hogy ezeket az egyedi elképzeléseket valóra váltsuk, és létrehozzunk egy kertet, amely tükrözi az otthon melegségét és a természet harmóniáját.

Legyen szó egy kis kert kialakításáról a magánlakás előtt, vagy egy nagyobb területű park tervezéséről közületi célra, mi minden kihívást és lehetőséget szeretettel fogadunk. Büszkék vagyunk arra, hogy az évek során számos elégedett ügyfelet szolgáltunk ki, és kertjeiket varázslatossá alakítottuk.

A Rosa Hungaria Garden csapata elkötelezett az iránt, hogy a kertek tervezésében és kivitelezésében a legmagasabb szintű szakértelmet és kreativitást nyújtsa. Ha Ön is egy olyan kertre vágyik, amely nem csak szép, hanem az Ön személyiségét is tükrözi, akkor bízza ránk álmai kertjének megalkotását. Várjuk, hogy segíthessünk Önnek elindítani a kertjének új fejezetét!

A Rosa Hungaria Garden évtizedek óta az automata öntözőrendszerek telepítésének szakértői vagyunk. Kertek kelnek életre, és páratlan szépségüket mutatják meg, amikor az öntözés precíz és hatékony. Tapasztalt csapatunk minden egyes projektet egyedinek kezel, és olyan megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek minden ügyfelünk igényeinek és kertjének egyedi jellemzőinek.

Az évek során kialakult szakmai tapasztalatunknak köszönhetően megtanultuk, hogy minden kertnek más és más igényei vannak. Az automata öntözőrendszerek tervezése és telepítése során pontosan ezért állunk az Ön rendelkezésére, hogy megtaláljuk az ideális megoldást. Az innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb minőségű öntözőberendezésekkel dolgozva olyan rendszereket hozunk létre, amelyek nemcsak hatékonyak, hanem energiatakarékosak is.

A Rosa Hungaria Garden csapata elkötelezett abban, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen. A pontos tervezéstől a precíz telepítésig és a rendszer karbantartásáig minden lépésnél nagy figyelmet fordítunk a részletekre. Az elégedett ügyfeleink számára a Rosa Hungaria Garden nem csak egy vállalkozás, hanem egy megbízható partner, aki gondoskodik a kertjükről és a zöld területeikről.

Ha Ön is kényelmesebb és hatékonyabb öntözést szeretne kertjében, forduljon hozzánk bizalommal. A Rosa Hungaria Garden csapata örömmel áll rendelkezésére, hogy segítsen megvalósítani a kertje ideális öntözőrendszerét. Válassza a tapasztalatot és a minőséget – válassza a Rosa Hungaria Garden-t!

Üdvözöljük a Rosa Hungaria Kertépítési Szolgáltatásoknál, ahol lehetőséget kínálunk, hogy az általunk termesztett dísznövényekkel varázsoljuk egyedivé kertjét!

Lombos fáink és cserjéink gyönyörűen kifejezik a szezonalitást, lenyűgöző őszi színeikkel és tavaszi virágzatukkal. Örökzöldeink év közben zöldellő lombjukkal díszítik kertjét, és strukturált formájukkal egész évben érdekessé teszik azt.

Rózsakínálatunkban minden szín és illat megtalálható, amelyek romantikát és eleganciát hoznak a kertjébe. Gyümölcsfáink pedig nem csak finom gyümölcsöt teremnek, hanem látványukkal és árnyékukkal is gazdagítják környezetüket.

A Rosa Hungaria elkötelezett abban, hogy kertjét a legmagasabb minőségű és gondosan gondozott növényekkel díszítse. Ha egyedi és személyre szabott kerttervezésre vagy kivitelezésre vágyik, forduljon hozzánk bizalommal. Kínálatunkban minden megtalálható, amire szüksége lehet egy lenyűgöző, virágzó kert létrehozásához.

Rosa Hungaria – ahol a dísznövények a kertművészet kulcsai!

Tapasztalt csapatunk évek óta kiváló minőségű gépi földmunkát végez, és a legjobb megoldásokat kínálja ügyfeleinek. Legyen szó területkiegyenlítésről, medence-, alap- vagy csatornaásásról, tuskózásról, feltöltésről, vagy egyéb földmunkai feladatról, mi hatékonyan és megbízhatóan végezzük a munkát. Hívjon minket, és bízza ránk földmunkai projektjét – ígérjük, hogy tapasztalatunkkal és precíz munkánkkal elégedett lesz!

A Rosa Hungaria Garden évtizedes tapasztalattal rendelkezik a tökéletes füvesítés megteremtésében. Fűmagvetés és gyepszőnyeg telepítésével egyaránt foglalkozunk, és minden projektet egyedinek kezelünk, mert tudjuk, hogy minden kert más és más.

Évek óta szépítjük meg ügyfeleink kertjeit, és büszkék vagyunk arra, hogy szakmai tudásunk és tapasztalatunk révén olyan füvesítési megoldásokat kínálunk, amelyek tartósak, szemet gyönyörködtetőek és könnyen gondozhatóak.

A Rosa Hungaria Garden csapata odafigyel minden részletre, kezdve a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Fűmagvetés során a legjobb minőségű fűmagvakat használjuk, míg a gyepszőnyeg telepítésekor olyan prémium minőségű gyepszőnyegeket alkalmazunk, amelyek gyorsan és egyenletesen gyökereznek, hogy a kertje hamarosan pompázatos zöld oázissá váljon.

A Rosa Hungaria Garden Kertészeti Szolgáltatásoknál nem csak füvesítést végzünk, hanem együttműködő partnerként is szolgálunk. A kertje számunkra egy tiszteletteljes művészeti alkotás, és mi segítünk Önnek megvalósítani a vágyott zöld teret, legyen az egy elegáns gyep vagy egy kényelmes, gondozásmentes gyepszőnyeg.

Ha minőségi füvesítésre és a kertje szépítésére vágyik, válassza a Rosa Hungaria Garden Kertészeti Szolgáltatásokat. Tapasztalatunk, elkötelezettségünk és precíz munkánk garancia arra, hogy Ön elégedetten élvezhesse kertje új zöld életét.

 Vállalunk mindenféle kertészeti kihívást: metszéstől, a sövénynyírásig, az elhanyagolt területek rendbetételétől, a növények pótlásáig. Régi, gazos területekrről is szakértő módon gondoskodunk, hogy új életet leheljünk bele. Személyre szabott és hatékony szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy kertje mindig a legjobb formáját mutassa. Bízza ránk kertjének gondozását, és élvezze a friss, rendezett környezetét!

Üdvözöljük a Rosa Hungaria Garden világában, ahol évek óta szenvedélyesen és szakértelemmel foglalkozunk kerti tavak tervezésével és építésével. Azt mondják, hogy egy kert tükre a lelkeknek, és mi hozzájárulunk ahhoz, hogy ez a tükör olyan lenyűgöző és inspiráló legyen, mint amilyennek csak elképzelheti!

Tapasztalt csapatunk kiválóan érti a kerti tavak varázsát és azokat az egyedi elemeket, amelyek egy kert szépségét kiemelik. Az évek során számtalan csodás kerti tóval gazdagítottuk ügyfeleink otthonait, és mindig az volt a célunk, hogy valóra váltsuk az álmaikat.

Az általunk alkalmazott szakmai hozzáállásnak és kreativitásnak köszönhetően minden kerti tó egyedi, és az adott környezet harmonikus része lesz. Figyelembe vesszük az Ön igényeit és elképzeléseit, majd szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal ötvözve alkotunk valami különlegeset.

Válasszon minket, ha szeretné, hogy kertje új életre keljen egy varázslatos kerti tóval! Bízunk benne, hogy tapasztalatunk és elkötelezettségünk garantálja majd a kiváló minőségű és időtálló eredményt. Engedje meg nekünk, hogy álmai kerti tavát valóra váltsuk, és élvezze a természet harmóniáját a saját otthonában.

 • Falevelek összeszedése
 • Fűnyírás
 • Szezonális gyepkezelések
 • Gyomlálás és gyomírtás
 • Gyepszellőztetés
 • Szegélyezés
 • Levágott zöldhulladék kézi és gépi összegyűjtése
 • Sövényvágás, igazítás és formázás
 • Permetezés és metszés
 • Teraszok, járdák  gyomlálása
 • Fakivágás és gyökérzet eltávolítás
 • Bármilyen fajta növényt leszállítunk és kérésre el is ültetjük

Ne habozzon és keressen bennünket bizalommal

Előzetes állapotfelmérésért és konzultációért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

 

Hívjon most Árlista

Telefonszámunk: +36209600477 ; +36707534634